Yo! Ini Tabung Duit

Pengikut

Rabu, 18 Februari 2015

LIEBSTER AWARD by Nrd Sktr

Wah, tenkiu Macho. Sebenarnya memang ternanti-nanti Liebster Award ni. Terharu habis ni. Rasa macam nak sengih sampai pipi je. Hahaha.

#sowatderules

                    + Answer the questions

- Nominate others bloggers                   
    
                + Create your questions

- Notify your nominate                         


#jawapan

Berikan 5 senarai blog yang anda minati.

>> Dayang Deno
>> Kartunster
>> Anne, Oi & Ying
>> Princess Teddy Punya Blog
>> Amore Volta

Kalau diberikan cuti yang panjang dan duit banyak sampai tujuh keturunan tak habis, anda nak pergi kemana? Bagi 5 juga.

>> Pergi menjejak kasih pakwe lama
>> Nak pergi pantai
>> Nak pergi ke satu tempat yang penuh bintang
>> Nak pergi Melaka
>> Nak borong buku kat semua kedai buku

Jap... Aku merepek ke? Hahaha sorry kalau ya.

Isi biodata di bawah

+ Nama penuh
Nama penuh pertama - Siti xD (secrettodeh)

- Nama manja
Tee / Anje / Sayang / Kotap / Yang (aku prefer first sekali)

+Tarikh lahir
10 April 97

- Cita-cita
Orang kaya lagi terkenal / penulis

+ Idola 
Nass Alina Noah

- Quotes
Sebelum kau terbang di langit biru, kau kena belajar untuk mengepak sayap dahulu kalau kau nak terbang di langit.

#tagkejam

^^ Jenab
^^ Kak Liena
^^ Kak Asyu
^^ Dak macho

#soalansarkas

1. Apa ciri-ciri suami idaman? Berikan 10 ciri gila-gila.

2. Bila kali pertama anda dilamun cinta kepada seorang jejaka. Dan tulis kisah serba sedikit tak kurang tiga ayat.

3. Tinggi berapa?

4. Nyatakan angan-angan yang tak akan pernah berlaku. Nyatakan 5.

5. Nyatakan nama novel yang pernah buat korang menangis gila-gila.

Sila jawab dengan jujur dan tinggalkan link di bawah. Muah~

♪ Satu. Dua. Tiga. Meowww~ ♪

6 ulasan:

  1. http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/2015/02/liebster-award-by-nrd-sktr.html *anda ditag kikiki*

    BalasPadam
    Balasan
    1. HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA???? ngak adilll dong
      hahaha

      Padam
  2. haha . Afwan lillah kesayangan . haha XD Allah soalan kakak mencabar sungguh tak apa akan dijawab oleh budak macho lagi poyo ini muehehe . Thanks beb <3

    BalasPadam