Yo! Ini Tabung Duit

Pengikut

Selasa, 13 Januari 2015

1st Mini Cash Giveaway 2015: www.bubblynotes.com



Note :

Mula-mula sekali saya nak kata hai! Hmm... Lepas tu baru boleh masuk point. Apa yang saya suka pasal blog akak ye? Sebenarnya mula-mula bukak blog akak terus nampak gambar akak. Apa yang attractivenya? Mata dan senyuman yang dihiasi dengan gigi yang sungguh... Wow! Jelesnya. Pendek kata yang menarik tentang blog akak adalah akak sendiri. You are beautiful. Peace! :)


♪ Satu. Dua. Tiga. Meowww~ ♪

24 ulasan:

  1. goodluck ya.. bertuah siapa yg dpat rm50 itu..heheh

    BalasPadam
  2. terima kasih di atas kesudian untuk menyertai mini GA ini, all the best jangan lupa semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    BalasPadam
  3. Good luck yaa.. dtg follow disini :)

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. waalaikumussalam . Ishaallah :)

      Padam
  5. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    BalasPadam
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    BalasPadam
  7. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumussalam... terima kasih :)

      Padam
  8. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    BalasPadam
  9. Datang dari segmen yang sama. Selamat berkenalan. #Follow sini 45.
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    BalasPadam