Yo! Ini Tabung Duit

Pengikut

Jumaat, 13 Mac 2015

LIEBSTER AWARD by Fafa Kyraa




Well kena jadi mangsa tag lagi? Hahaha. Nasib badan.


#sowatderules

\\ Answer the questions //
\\ Nominate others bloggers //
\\ Create your questions //
\\ Notify your nominate //


#dearjawapan

1. Kalau frust, tak kira la frust sebab apa contohnya cinta. Apa yang awak buat selain dekatkan diri dengan Allah?

Akan dengar lagu jiwang berunsur melupakan. Lupa tajuk tu. Aku akan ulang dan ulang nyanyi lagu tu. Well... kata-kata itu doa.


2. Masa awak belajar last minute untuk exam, apa yang awak akan buat kalau otak awak betul betul dah takleh hadam apa yang awak baca?

Krohhh.... Krohhh....


3. Top 3 or lebih fav songs dalam playlist awak.

* ribaibaru
*uptown girl
*kiroro mirai
*love story


4. Suka budak? Kalau terlalu nakal nak buat apa dengan budak tu? Nak tumbuk lumat ke cemana? T..T

Tak suka budak. Kalau nakal marah je....


5. Bila orang troll awak, apa yang awak akan buat? Sindir balik ke diam senyum je? Nyatakan sebab awak buat camtu.

Fire!!! Sebab tak suka diperbangangkan.


6. Tabiat paling pelik yang awak ada tapi orang tak tahu.

Rahsia. Hahaha...


7. Pernah kena bash? Sebab?

Bash? *blurrr*


8. Suka post ow ow tee dee? Selalunya post dekat mana?

Tak pernah dengarpun.


9. Suka baca blog macam mana? Contohnya personal ke, islamic ke, travelling ke. Bagi 3 atau lebih bloglist awak.

Personal.
Bloglist :
http://www.dayangdeno.com/
http://princess-of-husnaland.blogspot.com/
http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/

10. Soalan ni bosan tak? T.T

Tak. Cuma bikin den poning jo.



#dearsoalan

1. Jenama telefon anda.

2. Baki top up dalam telefon sekarang.

3. Berapa sim kad dalam telefon anda sekarang.

4. Ada simpan gambar seseorang untuk diushar dalam diam? Hahaha.


#deartag

http://encikskema.blogspot.com/
http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/
http://feycasnowie.blogspot.com/
http://shamstallion.blogspot.com/
http://dotdotmissme.blogspot.com/


♪ Satu. Dua. Tiga. Meowww~ ♪

14 ulasan:

  1. tee: thanks tag.. nanti yaya jawab ya :)

    BalasPadam
  2. dah jawab.. pssst: http://hidayah97-bittersweet.blogspot.com/2015/03/liebster-award-by-xennov.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. pssstt.... roger roger!

      hahahaha

      Padam
  3. Hahaha tq. siriyes takleh fikir soklan yang best dah. T.T

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha biasalah tu. btw mangsa spmkan? good luck ^3^

      Padam
  4. Why me?? Kenapa soalan-soalan sedemikian?? Huhuu..BTW thanks tag..Tunggu eh.. :p

    BalasPadam
  5. Psst psst..

    http://shamstallion.blogspot.com/2015/03/liebster-award-by-xennov.html

    BalasPadam
  6. Dah jawab dah ,, Hahaha sori kalau jawapan tak seperti yang diharapkan. :3

    http://encikskema.blogspot.com/2015/03/liebster-award-by-xennov.htm

    BalasPadam
  7. thanks tag.. dah jawab dah and sorry late.. hohoo

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/03/liebster-award-by-xennov.html

    BalasPadam